+36 1 2823841 // +3620 9445124

Wirex- Ker Kft  – Általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) irányadók a Wirex-Ker Kft. által forgalmazott új, bontott használt valamint utángyártott autóalkatrészek megvásárlása esetén.
A jelenlegi ÁSZF megtalálható a következő honlapcímen: www.opelbonto.hu/ÁSZF valamint az üzlethelyiségünkben (1196 Budapest, Hunyadi u. 112. kifüggesztve.
Az aktuális árukészletről az üzlethelyiségben személyesen vagy telefonon tudunk felvilágosítást adni.

Az üzletben személyesen, vagy telefonon keresztül megrendelt terméket a vevő kérésére futárszolgálat igénybevételével a futárszolgálat mindenkor hatályos díjszabása és szabályai szerint házhoz szállítjuk, azzal, hogy kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni kiszállítással. Futár igénybevétele esetén a fizetés utánvéttel történik, a futárdíj a vevőt terheli. A szállítási díjat befolyásolja az áru mérete, súlya, természetesen a darabszáma, valamint az értéke is. Amennyiben a vevő megrendelés esetén eláll a vásárlástól a vásárló a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően külsérelmi hibából eredő reklamációt vagy hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja. Futárszolgálattal csak a gyári cikkszám alapján azonosított alkatrészeket áll módunkban elküldeni. Cégünk a Pannon XP futárszolgálattal van kapcsolatban az aktuális szállítási költségekről kérjük a www.pannonxp.hu honlapon keresztül tájékozódjon.

Munkatársaink a vásárlás előtt a szemrevételezés módszerével biztosítják a vevőt a termék sértetlen, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotáról. A vevő vásárlásával elismeri, hogy a terméket szemrevételezte, átvizsgálta, annak minőségét megfelelőnek a terméket rendeltetésszerű használatra alkalmasnak találta.

Felhívjuk a vevő figyelmét, hogy az általunk forgalmazott termékek felhasználására, beszerelésére szigorú szabályok vonatkoznak. A termék beszerelését, cseréjét bízzák szakszervizre (szakemberre)! A nem megfelelően beépített termék, illetve az előírások be nem tartása sérüléseket, károkat okozhat. A termékek hibás felhasználásából, szakszerűtlen beszereléséből, rendeltetésnek nem megfelelő működtetéséből eredő károkért, a termék által okozott járulékos károkért, továbbá személyi sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Bontott alkatrészekre 3 nap beszerelési garanciát adunk, melynek keretében a nálunk vásárolt termék hibája vagy nem megfelelően működése esetén vállaljuk, hogy a vásárlástól számított 3 naptári napon belül a vásárolt alkatrészt kicseréljük. Bontott alkatrésznél a szemmel látható külsérelmi hibákra semmilyen garanciát nem vállalunk.

A vevő a termék vásárlásával elismeri, hogy a fenti általános szerződéses feltételeket elolvasta, megértette és elfogadta.